maanantai 6. marraskuuta 2017

Jolie Box marraskuu '17

Jälleen olisi aika Jolie Boxin, jo perjantaina tiesin postin sovelluksesta että boxi on lähtenyt matkaan jota jännityksellä sitten koko viikonlopun odottelin :)




"Marraskuun Jolie Box tarjoilee klassista luonnonkosmetiikkaa hyggeilyyn ja kotoiluun"



Neal's Yard Remedies Nurturing Rose Conditioner 200ml, on syväkosteuttava hoitoaine, joka sisältää oliivi- ja kookosöljyä, antioksidanttipitoista vaahterapuun uutetta sekä ruusu- ja kehäkukkauutteita. Tämä englantilaissarjan klassikkohiustenhoitotuote auttaa pitämään hiukset terveinä ja elinvoimaisina. Sopii kaikille hiuslaaduille, ihanteellinen etenkin kuiville, vaurioituneille tai värjätyille hiuksille.
Kuulostaa hyvälle, juuri minun hiuslaadulle sopiva hoitsikka. Olisi vaan tullut vielä se shampookin... Vaikka olen jo useampia NYR:n tuotteita testaillut, en jotenkin ole näihin päässyt "sisälle", toivon totisesti että tämä hoitsikka vihdoin muuttaisi mieleni (19€/200ml)



Weleda Almond Soothing Facial Oil 50ml, on hemmotteleva, rauhoittava ja palauttava öljyseos, joka sopii herkällekin iholle. Manteliöljypohjainen hoitotuote sopii ravitsevaksi kasvoöljyksi päivittäiseen käyttöön, suojaamaan kasvoja kylmällä säällä sekä hellävaraiseen meikinpoistoon.
Nyt onkin se aika vuodesta jolloin olen ottanut kasvoöljyt taas säännölliseen käyttöön joten tarpeeseen kyllä tulee jos vain omalle iholleni sopii. Ja mukavaa että käy myös meikinpoistoon (24,90€/50ml) Joliella ei tätä ollut joten hinnan katsoin ellokselta



Naturativ Cuddling Foot Balm 100ml, on hellivä balmi, joka tuo välitöntä helpotusta kuiville ja karkeille jaloille. Se pehmentää kovettumia sekä tasoittaa, kosteuttaa ja ravitsee jalkojen ihoa. Sopii hyvin käytettäväksi myös esim. kuiville kyynärpäille, käsiin ja polviin. Hemmotteleva vaniljan, kinuskin ja sitruunan tuoksu tekee laadukkaan balmin käyttökokemuksesta nautinnollisen. 
Ihanaa ja hauskaa tässä on se että otin juuri käyttöön saman sarjan vartalovoiteen joka on aivan ihana kosteuttavuudeltaan ja tuoksultaan joten mielelläni käytän kun muutenkin jalkojani säännöllisesti rasvailen! :) (15,80/100ml) Hinta Naturativin verkkokaupasta



Patyka Essential Lifting Lotion 30ml, on anti-age -vaikutteinen, suihkutettava kasvovesi joka siloittaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Kasvovesi palauttaa iholle raikkaan harmonian. Ihosta tulee puhas, kirkas ja vastaanottavainen. Kasvovesi on Patykan suositun 3-step -puhdistusrituaalin viimeinen vaihe, mutta se sopii käytettäväksi hyvin myös muiden puhdistustuotteiden parina.
Otan aina ilolla vastaan Patykan tuotteita mutta taas kasvovettä? Joskin pieni pullo mutta silti? Ehkä jos olisi tullut myös ne 2 muuta puhdistusrituaalin kuuluvaa tuotetta niin sitten mutta...!? No joo, ehkä jossain vaiheessa tämän käytän pois kun nuo kaikki edelliset loppuu... (11,70€/30ml)



Cime Belle d'amour Day & Night Cream -näyte jonka testaan ihan mielelläni



Kokonaisuudessan boxi oli oikein hyvä, joskin boxi olisi ollut mielestäni selkeempi jos jotkut tuotteet olisi jätetty pois ja lisätty joko hoitsikan seuraksi shampoo tai kasvoveden seuraksi muut puhdistusrituaaliin kuuluvat tuotteet mutta tyytyväinen boxiin olen silti ja kaikki tulevat omaan käyttöön.
Boxi sisälsi 3 täysikokoista tuotetta, 1 matkakoon ja 1 näytteen ja arvo tässä kuussa oli 71,40 joten oli kyllä taas reilusti yli maksetun hinnan.


Mitäs te piditte boxista? Oliko se teistä onnistunut?

Mukavaa marraskuun ensimmäistä viikkoa! :)

6 kommenttia:

  1. Kyllä tuo ihan hyvä oli. Ainoastaan kasvovesi lähti itsellä eteenpäin, kun en ole ikinä oppinut niitä käyttämään vaan suosin 1 ainetta pelkästään puhdistukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niin minustakin ihan hyvä. Itse en kasvovettä puhdistuksessa käytä vaan ennen kaikkea kasvojen ihon kostettajana ja virkistykseen :)

      Poista
  2. Tavallaan ihan kiva, mutta silti ekana tuli vähän pettynyt olo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, välillä joistain boxeista tulee ensin vähän pettynyt olo mutta kun tutustuu tarkemmin tuotteisiin niin ne onkin tosi hyviä. Tästäkin boxista kuitenkin tulee kaikki itselle käyttöön :)

      Poista
  3. Boxien idea lienee se ettei kerralla anneta koko ´hoitolinjaa´, vaan saaja houkutetaan ostamaan ne muutkin esim. samppoo hoitoaineelle ja puhdistusmaito kasvovedelle.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...